Mukaan Lumoon

Länsi-Uudenmaan Lumo matkailu Oy

Länsi-Uudenmaan Lumo matkailu Oy on matkailuyritysten omistama alueellinen matkailun alueorganisaatio. Rahoituksensa Lumo saa yrityksiltä ja kunnilta. Lumo on voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka tavoittelee laajaa yhteistyötä Länsi-Uudenmaan matkailualueella ajatuksella ”yhdessä olemme enemmän”. Lumon toiminta-alue on Siuntio, Hanko, Raasepori ja Lohja.

Matkailu kehittynyt positiivisesti

Lumo on ollut toiminnassa noin 3 vuotta. Toiminta on vakiintunut ja alueen näkyvyyden eteen on tehty paljon töitä. Vuonna 2016 Länsi-Uudenmaan rekisteröidyt yöpymiset tekivät ennätyksen vertailukelpoisessa historiassa (vuodesta 2010->).

Jäsenmaksu

Lumon jäsenyys maksaa 220 eur (+alv) vuodessa. Maksua vastaan matkailuyritys saa seuraavat asiat:

 • Näkyvyys www.visitsouthcoastfinland.fi sivustolla
  • Yrityskortti sekä 5 tuotekorttia
  • Lumon tiedotteet, mahdollisuuden osallistua koulutuksiin, hankkeisiin, yhteistyökokouksiin, ym.
  • Tärkeimpänä etuna matkailuyritysten verkostoituminen, yhteistyö, yhteinen tuotteistaminen, jne.
  •  Länsi-Uusimaa on rakentamassa yhteistä verkkokauppaa laajassa yhteistyössä eteläisen Suomen matkailualueiden kanssa. Kun verkkokauppa käynnistyy, tulee se myös Lumon sivuille. Lumon toiminnassa mukana olevat yritykset saavat tuotteensa näkyviin www.visitsouthcoastfinland.fi sivuille. Toteutuneesta kaupasta peritään komissio.
 • Toimepidekohtaiset maksut
  • Lisäksi Lumon toiminnassa olevilla yrityksillä on mahdollisuus osallistua erillisiin kampanjoihin ja toimenpiteisiin, jotka hinnoitellaan erikseen ja näihin osallistumisesta yritys tekee päätöksen joka kerta erikseen. Näitä voivat olla esim. media- tai matkanjärjestäjävierailut, bloggaukset, uutiskirjeet tai muut kampanjat

Suositukset

Tero Eskola, johtaja, Kylpylähotelli Päiväkumpu
Lumon hallituksen puheenjohtajana voin todeta, että vain yhteistyön kautta voimme houkutella alueelle merkittävästi lisää matkailijoita. Lumo on yritysvetoisena toimijana juuri se työkalu, jonka alueen matkailuyritykset tarvitsevat.

Susse Ekström, yrittäjä, SE-Action
Lumo on tuonut kahden vuoden aikana yrityksellemme monenlaista hyötyä. Matkanjärjestäjävierailut, bloggarit, videokuvaukset ja koulutukset ovat kaikki tulleet normaalin nettisivunnäkyvyyden lisäksi.

Olli Syvähuoko, yrittäjä, Puujärven Loma
Hyvin pienen yrittäjän näkökulmasta Lumo on tuonut tukea erityisesti sähköisen maailman kehittämiseen. Hyvät koulutukset ja esimerkiksi nettisivuauditointi ovat auttaneet paljon. Varsinkin nyt kun jäsenmaksu on vain vähän päälle kaksisataa euroa, on hinta/laatusuhde todella hyvä.

Miten mukaan?

Ilmoittaudu mukaan olemalla yhteydessä Jukkaan. 

Jukka Punamäki

jukka.punamaki@lumomatkailu.com
044-7131753

Subpages (1): Lumo infotilaisuudet
Ċ
Jukka Punamäki,
Sep 13, 2016, 11:37 PM
Comments