Some Pro

Sosiaalisen median käyttäminen yrityksen markkinoinnin ja myynnin välineenä vaatii suunnitelmallisuutta ja monipuolista sisällöntuotantoa erilaisille somekuluttajille. Tiedätkö mikä kanava tavoittaa sinun asiakkaasi ja miten he sosiaalista mediaa kuluttavat? Osaatko tehdä erilaista sisältöä ja hyödyntää eri kanavien uusimpia ominaisuuksia?

Länsi-Uudenmaan seudulla järjestetään Länsi-Uudenmaan Lumo matkailu Oy:n ja Haaga-Perhon yhteistyönä reilun vuoden mittainen myynnin ammattitutkintoon pohjautuva sosiaalisen median koulutus, joka antaa laaja-alaisen näkemyksen aiheesta. Kouluttajina toimivat alan ammattilaiset, jotka itsekin käyttävät sosiaalista mediaa markkinoinnin ja myynnin välineenä. Myynnin ammattitutkinto ei vaadi pohjakoulutusta, mutta kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta muutaman vuoden. 

Koulutus on oppisopimusmuotoinen, jolloin se on opiskelijalle lähes maksuton (58 eur). Oppisopimus edellyttää tutkintoon soveltuvia työtehtäviä ja -paikkaa. Vaatimuksena on pääsääntöisesti, että tekee myynnin suunnittelua, asiakaspalvelua ja myyntiä sekä osallistuu markkinointiin.

Mikäli kiinnostuit koulutuksesta niin käythän täyttämässä hakemuksen Haaga-Perhon nettisivuilla https://www.haagaperho.fi/koulutukset/liiketalous-kaupan-ala-ja-yrittajyys/myynnin-ammattitutkinto-some-pro/.

Koulutus alkaa 1 /2017.
Koulutukset järjestetään Novagon tiloissa Lohjalla tai mukana olevien yritysten tiloissa. Joka tapauksessa Länsi-Uudellamaalla.
Haku 9.12.2016 mennessä.


Lisätietoja
Sini Nuorgam
Koulutuspäällikkö
Haaga-Perho
+358 50 5448 107
sini.nuorgam(at)haagaperho.fi

Jukka Punamäki
Toimitusjohtaja
Länsi-Uudenmaan Lumo matkailu Oy
+358 44 7131 753
jukka.punamaki(at)lumomatkailu.com


Subpages (1): Some Pro Punamaki
ĉ
Jukka Punamäki,
Sep 15, 2016, 11:56 PM
Ċ
Jukka Punamäki,
Sep 15, 2016, 11:38 PM
Comments